12. december 2014

Billig ferie i udlejningsenheder

Hvis man overvejer lidt ekstra ferie i forsommeren eller i den første uge af skolernes sommerferie, kan det være en god ide, at kigge på udlejningsenheder, også kaldet 'luksuscamping'. Der findes flere forskellige udbydere på markedet, og vi har rejst med en del.

Mobilehome:

Luksuscamping er campingferie i enten en Mobilehome, som er en stor stationær campingvogn, med fast køkken, toilet og bad. På denne måde får man nærmest en fusion mellem camping og sommerhus, med fordelene fra begge ferieformer, Vi har prøvet at bo i mobilehome flere gange, og vi foretrækker denne ferieform i de kolde perioder, frem for vores telt.
Mobilehome på campingpladsen Duinrell i Holland - påsken 2014

Villatelt:

En anden form for luksuscamping er et villatelt. Teltet er allerede opstillet og er forsynet med senge, køleskab, møbler, el og køkkenudstyr. Man skal kun medbringe tøj og sengelinned, på nogle pladser desuden dyner og puder.
Luksustelt på campingpladsen Ca' Pasquali i Italien - pinsen 2007
Overvejer du at holde ferie uden for skolernes ferier, kan det være en god ide lige at tjekke priserne på luksuscamping, da denne type ferie er typisk billig udenfor højsæsonen og den første uge af skolernes sommerferie. Somme tider endda billigere end at booke en standard enhed til eget medbragt udstyr.

Standplads:

Firmaet Vacansoleil tilbyder udover Mobilehomes, luksustelte, hytter og lign. desuden også alm. campingenheder til dit eget telt eller campingvogn. De har et ret omfattende katalog, med stor fokus på Frankrig. De tager kun et enkelt bookinggebyr uanset, hvor mange pladser du vælger at booke på din rejse. Desuden har de fleksible ankomst og afrejsedage, således at man ikke nødvendigvis skal ankomme og afrejse på en lørdag. Vi har benyttet dette firma en del gange, når vi har været på rundrejse i Frankrig.

Vi har flere gange oplevet at booking af alm. standplads er både billigere og lettere gennem Vacansoleil.
Eget telt med Vacansoleil på campingpladsen Le Chêne Gris i Frankrig - sommeren 2014

Flere udbydere:

Luksuscamping med i udlejningsenheder tilbydes af flere forskellige selskaber. Nogle af de firmaer vi har rejst med ud over Vacansoleil er: Østerlindet, Dansk Fri Ferie, Dansk Bilferie og Eurocamp.

Camping er skønt uanset hvilken boligtype du vælger på campingpladsen. Og vælger man, som os, at tage afsted i et fuldt udstyret udlejningstelt, må man stadig gerne tage lidt af sit eget dejlige Outwell og Eureka! grej med for at 'opgradere' oplevelsen og føle sig hjemme i et fremmed telt. :-D

Første uge i sommerferien 2015 er i hvert tilfælde booket i et Navajo telt et sted i Tyskland, dette til en pris langt under prisen på en alm. standplads......
Lille ekstra ferieuge booket i et Navajo telt i Tyskland - sommeren 2015.
God ferie-jagt til alle!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar