4. maj 2016

Kampa Croyde 6 Classic AIR - Første testopsætning i haven.

Vi har igen i år fået lov at låne en del telte og udstyr af Kampa. Det ene telt er et Croyde 6 Classic AIR, som vi netop har haft prøveopsat i haven.



Kampa er et bristisk mærke, der bl.a. andet producerer familietelte. Det er andet år de engelske telte bliver solgt i Danmark, og den danske importør Camping Agenten melder om stor fremgang på det danske marked, med en tredobling i salget af Kampa's telte og udstyr, i forhold til sidste år.

Croyde 6 Classic AIR

Et stort polycotton telt med stænger af luft. Teltet er en del af det populære AIR program, hvor stængerne er erstattet med luftkanaler, der fyldes med luft. I år har vi også lånt den lille luftpumpe Breeze, så håndpumpen får lov til at blive i posen.


Systemet består af to skruelåg. Den inderste skrues af, når luften lukkes ud. Den skrues igen på, inden teltet igen pumpes op. Den yderste skruelåg løsnes, når teltet skal pumpes op. studsen fra pumpen passer ind i hullet. Den elektriske pumpe indstilles med det korrekte tryk, der trykkes på start, og teltet bliver langsomt pumpet op.


Teltet bliver her sat op af en enkelt person, og opsætningen går legende let. Ind imellem skal man lige rette på stængerne, så man er sikker på, at de står korrekt. Den elektriske pumpe giver friheden til, at man kan går og justere lidt på telt og stænger, mens det langsomt rejser sig op.


Inden teltet pumpes op, er det er god ide at pløkke alle fire hjørner, så bliver teltet liggende selvom det blæser lidt. Når teltet er pumpet helt op, skal dørene lukkes, og teltet pløkkes i bund og barduner, så det til sidst står stabilt og sikkert. Når alle barduner er pløkket kan dørene igen åbnes og indrettes.


Størrelsen og indretningen af teltet


Vi synes at teltet har en fantastisk indretning. Tre kabiner af hver 130 cm, et stort opholdsrum, samt et forrum. Der er kan lige være to af vores feltsenge i det midterste soverum, og vores to teenagere kan dermed få hvert sit 'værelse' i teltet. Vi har endnu ikke prøvet at rejse med så rummeligt et telt - en ny og spændende oplevelse for os.




Teltet er lavet i polycotton, der er et åndbart materiale. Pakkestørrelsen er fornuftig. Teltet kan håndteres og opsættes af en enkelt person. Den overdækkede sidedør giver gode udluftning selv i vådt vejr. Der kan tilkøbes underlag og tæppe. Kvaliteten virker god og solid. Efter et par nætter i haven har teltet ikke tabt tryk i stængerne. Alt i alt et virkelig dejligt telt, som vi vil glæde os bruge på vores næste telttur.







Skrevet af: Janice Hansen

Links:
Kampa: http://www.kampa.co.uk/air/croyde-6-classic-air
HKS Campingshop: http://www.campingshop.dk/produkt/kampa-croyde-6-classic-air.aspx
CF i Horsens:
http://www.cfhorsens.dk/shop/telte+og+tilbehoer/kampa+telte/kampa+croyde+6+classic+air.htm?gclid=CjwKEAjwu6a5BRC53sW0w9677RcSJABoFn4skC57EHP_Be0w_V4OzsexRRlW2r9MVHmfSHtXIek0SxoCm6Pw_wcB






Ingen kommentarer:

Send en kommentar