22. april 2015

Obelink - Et kæmpestort campingvarehus

Er man på camping i Winterswijk, bør man kigge forbi 'Obelink - Vrijetijdsmarkt Megastore'. Et kæmpestort campingvarehus på 65.000 m2.



Allerede på parkeringspladsen bliver man klar over størrelsen på butikken, hvor indgangen og udgangen ligger i hver sin ende af pladsen.

Måske meget symbolsk tre kæmpe stole i forhallen.
Inden for døren forsyner vi os med et kort over butikken, der skal hjælpe os med at finde rundt i den 65.000 kvm. store butik i tre etager.


Kæmpe udvalg

Udvalget i butikken er stort. Varerne præsenteres både på hylder, men også i pallebure. Sortimentet er en blanding af kendte mærkevarer og Obelinks egne mærker. Der kommer hurtigt noget i vores vogn, selvom vi slet ikke mangler noget. Det er godt vi har fået kortet over butikken, så vi kan spare benene lidt og styre uden om campingvogne, fortelte, teltvogne, cykler og havemøbler.


Varerne står i pallebure.

Teltafdelingen

Afdelingen med telte er som alt andet i butikken stort. To lokaler i to etager udelukkende med opstillede telte. Hertil kommer tarp, stænger, pløkker m.m.



Teltene er en fin blanding af mærker og modeller vi har set før, men også telte og mærker vi ikke tidligere har mødt. Specielt bemærker vi Obelink's polycotton telte i eget mærke. Store telte med gode detaljer.


Obelinks Familia 4

Obelink Amazonas 6

Små polycottontelte

Udvalget af små telte i polycotton er ret imponerende. Vi følte os meget fristede, men det lykkedes at slippe ud af butikken, uden et køb af nyt telt. :-)


Udvalget af små polycottontelte er stort.

Tipi og anderledes telte

En hel række af tipi og beduin lignende telte finder vi på 1. sal. Det er et ret imponerende syn. Et par af modellerne har mulighed for en brændeovn med hul til skorsten.



Lidt safari inspireret telt.

Campingmøbler

Afdelingen for campingmøbler er ligesom de andre afdelinger en blanding af kendte mærker og Obelinks egne produkter.



Andet grej og tilbehør

Af andet grej har butikken et udvalg af liggeunderlag, soveposer, campingtoiletter, tæpper, kølebokse, trailere, trækvogne, oppustelige spabade og alt muligt andet.


Udvalget af soveposer hænger samlet.


Cafeteria

Besøget i Obelink kan godt tage rigtig lang tid, så i varehuset findes også cafeteria, toiletter og et legehjørne til børnene.


Vi kommer gerne igen

Vi kan klart anbefale at kigge forbi Obelink, hvis man er på ferie i området. Men husk at afsætte rigeligt med tid til besøget. I bilen hjem blev vi enige om, at et besøg i Winterswijk og Obelink sagtens kunne blive en fast tradition hvert år.

Vi fik købt et køkken, opvaskebalje og et par andre småting.

Links:

http://www.obelink.eu/our-megastore.html
http://teltudstyr.blogspot.dk/2015/04/camping-klompenmakerij-ten-hagen-i.html


Ingen kommentarer:

Send en kommentar