19. juni 2016

Kampa Air Shelter 300

Vi har fået lov til at teste den nye pavillon fra Kampa - Air Shelter 300. Pavillon er uden brug af traditionelle stænger, og istedet forsynet med to luftkanaler. Her får du del i vores oplevelser med produktet.



Vi har haft pavillonen oppe flere gange, både hjemme i haven og på tur. Udover at skabe ly for regnen, kan Air Shelter 300 og bruges til at skabe læ, da der medfølger to sider. Det havde vi stor glæde af, da vi besøgte Momhøje Naturcenter med familien i weekenden.


Opsætning af Air Shelter 300

Vi laver første opstilling i haven. Pakkestørrelsen er lille og vægten lav, da man grundet de to luftstænger slipper for stængerne. Opsætningen er utrolig let, og kan klares af en enkelt person.





Efter opsætningen kan de medfølgende løse sider monteres efter eget ønske, der er forberedt mulighed for montering på alle fire sider.

 


Fakta om produktet:

Air Shelter har et imponerende vandsøjletryk på 6000 og tapede syninger. Vægten er på 6,5 kg. og pakkestørrelsen er 64 x 29 x 29 cm.
Der medfølger pumpe, taske, pløkker og sidestykker. Målene er 3 x 3 meter.
Air Shelter findes også i en model 400, hvor målet er 4 x 4 meter, og vægten på 8 kg., med næsten samme pakkestørrelse.


Vores indtryk

Vi er virkelig imponeret over, hvor let pavillonen er at håndtere, hvor lidt den vejer og hvor nem den er at sætte op. En stor bonus er at pavillonen er meget let at flytte rundt, når den er pumpet op. Pavillonen virker stabil også i blæsevejr. Men vi ville nok tage den ned i hård vind/stormvejr.
Vi har haft mange forskellige pavilloner, tilbygninger og overdækningsløsninger, men dette produkt er nok det letteste vi endnu har afprøvet. En pavillon, som ikke kun er til teltferien, men som kan bruges hele sæsonen på udflugter, i haven, på marked og selvfølgelig på ferierejsen.


Skrevet af: Janice Hansen

Links:
http://www.campingshop.dk/produkt/kampa-air-shelter-300-msider.aspx




Ingen kommentarer:

Send en kommentar