5. maj 2015

9 familier, 3 hunde, 2 konfirmationer, 2 tøser og et lille lufttelt.

50 % af familien Hansen - Viktoria og Janice - har netop tilbragt en forlænget weekend på Hagen Strand Camping. 


Frokost i det grønne.

Danske Telt- & Outwell Entusiaster

9 familier mødtes i weekenden til en lille uformel fællescamp på Hagen Strand Camping. Alle familierne er medlemmer i foreningen Danske Telt- & Outwell Entusiaster. Foreningen er dannet gennem det sociale medie Facebook. Gruppen er meget aktiv, og der opstår sæsonen igennem spontane fællescamps, som denne i på Hagen Strand Camping.

Nye venskaber knyttes.

Opvask er mandens opgave

Hver gang foreningens medlemmer mødes, opstår der nye behov for grej. Andre teltcampister har købt nye dimser eller fundet på en ny og smart måde at bruge tingene på, og så MÅ andre også bare eje det. Seneste trend er at bruge de nye Collaps kurve fra Outwell som opvaskebaljer. De kan rumme rigtig meget, er vandfaste og så bæres de bedst af en mand. :-)


Hundene skal også med

Det er ikke kun de tobenede, der nyder teltlivets glæder. Overalt på campingpladsen mødte vi søde hunde, der nød det gode vejr. Af 9 teltfamilier havde 3 valgt, at tage deres firbenede ven med. Yngste deltager var blot 3 måneder.

3 måneder gammel teltcampist.

Tøsetur og konfirmationsfester

Viktoria og Janice var alene på telttur denne gang. Pigerne skulle deltage ved to konfirmationer i Ribe og på Sjælland, så Hagen Strand Camping var en fin base for køreturen til festerne. Jens og Christian skulle deltage ved konfirmation et andet sted om søndagen, og dermed var der dømt tøsetur.

At bo i telt og smutte i det fine tøj forud for hver fest fungerede rigtig fint. Efter begge konfirmationsfester nød vi, at der ikke var langt 'hjem' til teltet.

På en tøsetur skal der flagranker på teltet.

Teltet på turen

To personer kræver ikke så meget plads, som når vi er fire afsted. Vi havde fået muligheden for at låne et lille lufttelt fra Kampa, så vi valgte at takke ja. Teltet er et Kampa Brean 4 AIR, hvor de traditionelle stænger i teltet er skiftet ud med luftkanaler. Vi var lynhurtigt på plads. Teltet vejer kun 17 kg. og er meget let at håndtere for en enkelt person. Vi havde også lånt tæppe og underlag, samt en lang række møbler og tilbehør.

Vi rejser normalt med polycotton telte, hvor teltene er med bomuld og åndbare, så vi skulle lige vænne os til de mange lyde i teltet, som er lavet af polyester. Som et stort bonus bliver der dejligt varmt i teltet, når solen skinner og det er koldt og blæsende udenfor. Teltet er ret 'levende' i vinden, og vi vil anbefale et par ekstra barduner i kasketten på fronten, når det blæser meget. Alt i alt var vi tilfredse med teltet. Vi kan varmt anbefale det til 2-3 personer, der ønsker lille pakkestørrelse, lav vægt og hurtig opsætning.


Campingpladsen

Hagen Strand Camping er en fin og velordnet plads, der ligger lige ned til vandet. Pladsen har fine faciliteter og en lille butik, hvor der sælges MEGET store is. Eneste punkt hvor vi vil anbefale lidt forbedringer er i baderummene og på toiletterne, hvor knager, hylder og fralægningsplads er en mangelvare. Alt i alt en campingplads vi gerne besøger igen.

At holde tøj, tasker, og håndklæder tørt er en udfordring. 

Aktiviteter

Selvom vi ankommer først på sæsonen har Hagen Strand Camping allerede gang i aktiviteter for gæsterne. Kørsel i traktorvogn, Tupperwaresalg og snobrød var tilbuddene lørdag. Desuden er gåture i de smukke omgivelser en skøn mulighed.

Pladsen ligger perfekt for sightseeing og shoppingture i enten Vejle, Fredericia eller Kolding. Vi valgte at afslutte en skøn tøsetur, med en lang shoppingtur i Kolding Storcenter.

Viktoria nød gåturene ved vandet.

Links:

https://www.facebook.com/groups/outwell.camping.club.dk/
http://hagenstrandcamping.dk/
http://www.kampa.co.uk/air/brean-4-air




Ingen kommentarer:

Send en kommentar