1. marts 2016

Ferie for Alle i børnehøjde – af Michelle Klitgaard Jørgensen

Så er en storslået messeweekend slut. Hele familien var med på feriemessen. En messe der i høj grad har fokus på mennesker i alle aldre. Her er et indblik i, hvilke tilbud der var til børnene.


Det har været en lang weekend med muligheder for aktivitet for alle aldre. Også for børnene, Mia og Sarah, var der mange ting at foretage sig. Udover de mange tilbud fra udstillerne til børnene; var det også et imponerende legeland MCH havde fået stablet på benene. Jeg har selv været til stede på messen alle tre dage - så søndag var messedag i børnenes tegn.

Mia holder en slange
Dagen startede ud med, at besøge messestandene i de forskellige haller. Der gik hurtig sport i at få samlet flest balloner, slik og kuglepenne ind. Størstedelen af vores tid søndag blev dog tilbragt i Danmarkshallen (hal C), hvor der bl.a. var klovneshow for børnene, samt mange andre aktiviteter.


Vores børn har fået timer til at gå med at fiske efter præmier, klappe levende fisk i klappebassinet, riste skumfiduser over grill, holde slanger, se på fugleedderkopper, blæse sæbebobler mv. Der var også forskellige konkurrencer på udstillerstandene for børnene. F.eks. var der en følekonkurrence, hvor man skulle gætte, hvad det var man rørte ved uden at kunne se det.


Vi tilbragte også en del tid i legelandet. Firmaet lilletrae.dk havde forskelligt legetøj med til fri afbenyttelse – bl.a. store trampoliner. Det var også muligt at spille på forskellige instrumenter i kæmpe størrelse via firmaet percussionplay.dk, der specialiserer sig i musikinstrumenter i det fri.


Tegnehjørnet og Playmais hjørnet, hvor det var muligt at samle figurer mv. af de små bløde skumstykker var også populært. Da vores børn er ivrige gymnaster var det et stort hit, da Flying Superkids gik på scenen i Legelandet. Det var endda muligt, at få lov at lave forskellige spring sammen med dem.


Jeg er sikker på børnene havde en fantastisk dag. Der var i hvert fald meget stille i bilen på vejen hjem.


Skrevet af: Michelle Klitgaard Jørgensen



Ingen kommentarer:

Send en kommentar