25. maj 2016

Kampa Brean 4 AIR - i test

Camping, Telt & Udstyr har haft det nye Kampa Brean 4 AIR til gennemgang. Teltet har været prøveopstillet i haven, samt på tur med vores faste gæsteblogger Tina Skov Hansen.



I 2015 fik vi for første gang lov til at kigge nærmere på det lille AIR telt fra Kampa. Derfor var det spændende, at se om der var lavet væsentlige ændringer på modellen i 2016. En testopstilling af teltet i haven, gav os svar på dette spørgsmål, og ja - Mange af de punkter vi sidste år havde som forbedringsforslag er blevet ændret på teltmodellen i 2016.

Nyheder på Kampa Brean 4 AIR i 2016

Et par af væsentligste ændringer på Kampa Brean 4 AIR er, at luftdyserne til oppustning af teltet er blevet sat uden på teltet. Dette gør teltet meget lettere at sætte op på kort tid. Stangen der danner den overdækket indgang (kasketten) er skiftet fra at være en fiberstang, til at være lavet af metal. Der er også blevet sat barduner på 'kasketten'. Tilsammen betyder dette, at overdækningen er langt mere stabil og ikke længere kan blæse op over teltet i dårligt vejr. Teltet er blevet forsynet med to steder, hvor kablet kan tages ind i teltet, og farverne er ændret, så teltet i 2016 fremstår mere skarp og frisk i udtrykket.




Indretningen af Kampa Brean 4 AIR er magen til modellen i 2015. Med et fornuftigt størrelse på opholdsrummet og to store sovekabiner, kan man godt få plads til de fire personer, som teltet er angivet til. Rejser man kun to personer med teltet, er der mulighed for at udnyttet pladsen bedre, ved at vende sengene i sovekabinerne på tværs, og derved kun benytte den ene indgang. Med to personer, er der på denne måde, plads til et godt bord, to gode stole og et køkken.




Alt i alt et godt lille rejsetelt, der virker robust, let at opsætte. teltet har en fornuftig pakkestørrelse. AIR systemet gør teltet let at opstille. Vi vil anbefale, at man vælger at tilkøbe både underlaget og tæppet, der begger er med til at beskytte teltbunden, samt give øget komfort.

Kampa Brean 4 AIR i test.


Gæsteblogger Tina Skov Hansen har haft teltet med på tur. Her får du hendes vurdering:

Jeg har haft Kampa Brean 4 AIR, Guv'nor stol og Kip Wideboy 10 liggeunderlag i test. 

Jeg synes det var et super dejlig telt, meget nemt at sætte op takket være de individuelle luftkanaler. Der var god plads i teltet. Vi var 2 personer: 1 voksen og en teenager. Det var dejligt med ståhøjde i teltet og mulighed for at sidde indendørs. 
Det eneste forbedringsforslag jeg har er en lynlås, eller velcro hele vejen under døren i siden, da der kom en del luft ind. Turen vi var på var ret blæsende og kold, hvilket sikkert har forstærket problemet en del. Og så vil jeg anbefale de der køber teltet, at man lukker for udluftningsnettet over vinduet i kraftig regnvejr, da der eller kommer en del vand på gulvet. Vi var kørt til Flensburg for at shoppe uden at lukke vinduet. Vi måtte tørre en del vand op, da vi kom tilbage til teltet.

Stolen Guv'nor Armchair var fantastisk, super nem at pakke ud og sammen, en virkelig behagelig stol at sidde i. Specielt for en person som jeg i str. XL. Stolen kan klare op til 120 kg., og tilbydes i tre farver. Stolen har en praktisk lomme i hovedstøtten, hvor posen til stolen kan opbevares.


Liggeunderlaget Kip Wideboy 10 havde jeg set frem til at prøve, Det var behagelig at ligge på, og størrelsen gjorde jeg ikke trillede af det, et stor plus for mig. Jeg havde lidt problemer med at betjene ventilerne og få det til at holde på luften. Liggeunderlaget var ikke helt nem, at få rullet sammen, det krævede en del kræfter. Men her gør øvelse nok en del ved begge problemer. Helt klart et liggeunderlag jeg jeg vil anbefale, til de personer, der ønsker at sove på noget, der er bredere end standard bredden på liggeunderlag.



Skrevet af: Tina Skov Hansen og Janice Hansen
Links:
Brean 4 AIR: http://www.kampa.co.uk/air/brean-4-air
Guv'nor stolen: http://www.kampa.co.uk/chairs/guvnor-blue
Kip Wideboy 10 liggeunderlag: http://www.kampa.co.uk/self-inflating-mattresses/kip-wideboy-10
Campingagenten: http://www.campingagenten.dk/kampa-iglotelte.html



Ingen kommentarer:

Send en kommentar