18. juni 2016

Teltshow i Silkeborg - Af Michelle Klitgaard Jørgensen

Familien Jørgensen var med da Eventyrsport i silkeborg afholdte deres årlige Teltshow med produkter fra Outwell og Robens. Her får du Michelle's indtryk af showet sammen med lidt billeder.



Traditionen tro tog vi vejen forbi Silkeborg til teltshowet, der afholdes af Eventyrsport, hvert år i maj. Her havde Outwell udstillet nogle af årets nye teltmodeller fra Robens og Outwell.

Lørdag formiddag var utroligt råkold og blæsende, og vi mødte ikke så mange mennesker på pladsen. Blæsevejret havde dog en fordel. Jeg var ret spændt hvordan Outwell Day Shelter stod i blæsevejr og må bestemt sige at det var godkendt.

Teltshowt havde en god blanding af Outwells polyester og polycotton telte. Faktisk var jeg lidt overrasket over at Outwell havde valgt at tage så mange polycotton telte med. Man kan kun håbe at flere danskere får øjnene op for polycotton teltes kvaliteter. Polycotton er bestemt merprisen værd. Polycotton er en blanding af polyester og bomuld, der giver bedre indeklima i teltet.

Der var også stor fokus på Robens teltene. Især deres vandretelte var der en del af, men også den lille Robens Fairbanks tipi. 

På dagen havde Eventyrsport nogle gode tilbud på nogle af Outwells produkter bl.a. Outwell Posadas feltsenge, som mange medlemmer i Outwell Camping Club Danmark er glade for.

Det kan kun anbefales at besøge Outwells teltshows hvis man mangler inspiration til nyt telt eller bare har interesse for telte generelt. Til dette års teltshow faldt jeg især for den lille Outwell Flagstaff 4 ATC. Den er altså lidt nuttet, men kun egnet til 2-3 personer.





 Skrevet af: Michelle Klitgaard Jørgensen.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar