14. februar 2015

Et helt køkken på kun 4,5 L

Seneste nyerhvervelse her i Fam. Hansen er et Trangia køkken. I et forsøg på at begrænse vores oppakning, når vi til sommer rejser til England, har vi valgt denne kompakte løsning.

Dette er vores nye teltkøkken:

Trangia køkkenet på 4,5 L
Faktisk har vi haft Trangia de sidste 20 år, men vores Trangia køkken har stået ubrugt hen de sidste 10 år. Det fine ældre sæt er nu erstattet af et fint nyt sæt, med ret mange ekstra dele. Det hele kan rummes af den store lejrgryde på 4,5 L.

Vores nye køkken.

Vores nye køkken består af 3 gryder, 1 pande, 1 kedel, gasbrænder, spritbrænder, ekstra blusholder, håndtag, opbevaringsposer og gnisttænder.
Vores nye campingkøkken.

Trangia Triangle:

Den lille Trangia Triangle gør det muligt, at lave et ekstra blus med enten gas- eller spritbrænderen. Dermed kan vi lave to ting på samme tid. Trianglen pakkes helt fladt, og tager ikke meget ekstra plads i sættet.
Trangia Trangle
Pakkes helt fladt


Hvilke dele har vi valgt til køkkenet:

Vi har købt et alm. Trangia sæt med gasbrænder, dertil har vi valgt en ekstra spritbrænder, Trianglen, opbevaringsposen og den store lejrgryde på 4,5 L. Dertil en Primus gnisttænder. Det hele kan rummes af den store Lejrgryde, som vi også regner med at bruge som opvaskebalje.

Nu glæder vi os bare til næste telttur, hvor vi kan få afprøvet sættet.
Hele Trangia sættet opbevares i den store gryde.
Trangia kan købes rigtig mange steder på nettet og i forskellige 'outdoor'/spejder butikker. Brug lidt tid på at søge, da der kan være ret stor forskel på priserne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar