6. februar 2015

Farvekodning af campinggrej

Er man flere afsted på camping sammen, kan farvekodning af udstyr og bagage være en rigtig god idé.

Her i familien har vi gennem flere år brugt farvekodning af vores udstyr, som en hjælp til at holde styr på vores grej. Farvekodningen sparer tid, opvask og frustrationer på teltferien.

Alle har styr på deres farve og deres grej. Og når man som os rejser med to teenagere, kan mange søskendekonflikter undgås, når man hurtigt kan identificere rette ejermand, ved hjælp fra farvekodningen.
Mikrofiberhåndklæder i fire farver.

Køb udstyr i flere farver

Rigtig meget teltgrej kan fås i flere farver, hvilket gør det utrolig let at farvekode familien. Har man ikke lyst til at købe et færdigt sæt, kan det også være sjovt at sammensætte sit eget spisesæt af enkeltdele.


Her er et par eksempler på færdige løsninger på koge- og spisesæt med farvekodning og pladsbesparende pakkeløsninger.
MSR Flex 4 Kogesæt
GSI Infinity spisesæt

Lav din egne farvekoder

Kan du ikke købe de produkter du ønsker i forskellige farver, kan man sagten selv tilføje en farvekode på sit udstyr. Vi har f.eks. ens soveposer, tasker og håndklæder, men har så tilføjet et lille stykke anoraksnor i forskellige faver.
Mikrofiber håndklæder fra Outwell med farvekodet anoraksnor.
Fire ens tasker med en farvet snor.

Spar tid med farvekodning

Tidsbesparelsen opnår vi med farvekodning, både ved udpakning, hvor man hurtigt kan få fordelt bagagen, ved hjælp fra de små farvede snore, som vi har bundet på vores tasker og soveposer.

Vi sparer også tid på mindre vask og opvask, fordi man hele tiden har styr på sin egen kop, pude, sovepose og håndklæde.

Snorene vi har brugt, er dels lidt bardunsnor fra alle de Outwell produkter vi har købt, men også Anoraksnor fjernet fra gamle jakker og hættetrøjer, inden de er blevet kasseret.

Har man ikke lige snor liggende, kan anoraksnor købes i forskellige butikker med sytilbehør.


Farvekodning et skridt videre

Er man først begyndt af farvekode familien, så går der nærmest sport i at finde udstyr, der følger koderne for familiens farver.
Selv vores stole er farvekodet.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar