17. marts 2015

Nye tasker med farvekoder og navn.

Jeg har i dag hentet nye tasker til familien, ved et firma i Aalborg: Tex Tryk. De nye tasker følger vores farvekodning - Sort, lime, rød og blå, desuden har vi fået broderet navne på taskerne.


Taskerne fås i 6 forskellige farver og man kan få broderet navn på tasken. Enten på enden eller på sidelommen, eller begge dele. Der betales ekstra for hvert broderi (ca. 50,- pr. navn/broderi).

Vores nye smarte rejsetasker med navn og farvekoder.
Taskerne findes i to størrelser, vi har valgt den store størrelse, hvor der er god plads til vores Stacks. Stacks er små tasker der holder vores tøj sorteret i snavset og rent, når vi rejser fra sted til sted. Målene på de nye tasker er 60 x 26 x 28 cm.
Du kan se mere om farver og priser her: http://tex-tryk.dk/sportstaske-1800

Der er god plads til de store Stacks.
Stor og rummelig rejse/sportstaske
Tex Tryk sælger ikke kun tasker, men også fleecetæpper, rygsække, håndklæder, skuldertasker, kasketter, fleecetrøjer og meget mere, hvor man kan vælge mellem flere farver, og skabe sine egne farvekoder til familien. Ønsker man ikke mange forskellige farver på tasker m.m., kan man i stedet vælge, at få broderet navn på tingene. eller som vi har gjort begge dele.
Få broderet navn på dine ting.
Ønsker du at få broderet på dine køb, er det bedst at bestille via mail. på info@tex-tryk.dk, hvor du også kan få oplyst den nøjagtige pris inkl. broderi og porto.
Firmaet regner med 10-14 dage fra bestilling til levering af bestilte varer.

Link: http://tex-tryk.dk/beklaedning

Ingen kommentarer:

Send en kommentar