27. marts 2015

Eureka! Europe, Helinox & Nigor Experience Center. – Stor permanent teltudstilling i Utrecht, Holland.

Vi brugte sidste år en del af vores påskeferie, på at besøge den store permanente to etagers teltudstilling i Utrecht, hvor ca. 80 telte fra Nigor og Eureka! Europe står opstillet. Desuden udstilles soveposer, liggeunderlag, møbler og meget andet. Alle kan kigge forbi centeret, der er åben for offentligheden.

Centeret ligger let tilgængeligt.

Tæt på Ikea og motorvejen i det sydlige Utrecht finder man ’Nigor Experience Center’. En stor permanent udstilling af telt- og teltudstyr i to etager.
Centeret dækker over mærkerne Eureka! Europe, Helinox og Nigor.

Teltudstilling i to etager.

De tre mærker tilbyder telte og udstyr til alle lige fra bjergbestigere, hikere, cykelcampister og alm. Familiecampister med bil. Materialerne rækker fra superletvægt til bomuldsblanding.
Udover telte finder man i udstillingen også liggeunderlag, soveposer, møbler, rygsække, drybags og meget mere.
Telte i alle størrelser, former og vægtklasser.
Alle kan komme direkte ind fra gaden og kigge på udstillingen, men man kan også bestille tid til et besøg på forhånd. Centeret er ikke en butik, så der findes ikke et lager. Men telte og udstyr kan bestilles til levering. 
Nigor
Nigor’s telte og udstyr henvender sig til alle der har brug for super letvægt.
Teltene er lavet af et meget supertyndt materiale, der næsten virker gennemsigtig, men alligevel har teltene et højt vandsøjletryk.
Nigor tilbyder telte fra 1 til 6 personer, hvor Wicki Up 6 teltet, som det største, er i tipi stil og har plads til 6 personer, men kun vejer ca. 4,8 kg.
Nigor Wicki Up 6 tipi telt, vejer kun 4,8 kg.



Helinox
Helinox er møbler der ikke fylder og vejer meget. I serien findes seng, bord og stole. Navnene er: Cot One, Table One og Chair One. Til trods for den lave vægt, og den lille pakkestørrelse, kan stolene bære en vægt på op til 145 kg.
Møblerne bruges også af militæret og er også lavet i forskellige designermodeller. 
Helinox Chair One – lille og letvægt.
Eureka! Europe
Eureka! Er egentligt et amerikansk mærke, men der er ikke mange af de telte, som produceres til det amerikanske marked, der sælges i Europa. Eureka! Europe designer og producerer der selv teltene til det europæiske marked.
Teltene findes i alle størrelser lige fra små til de store familietelte. De fleste modeller tilbydes i både polyester og polycotton, som er en stærk bomuldsblanding.

Tilkøbsmuligheder til de forskellige teltmodeller er skiltet.



Andet teltudstyr.
Udover telte udstilles også andet udstyr, som rygsække, liggeunderlag, soveposer, tarp og møbler.
Alt udstyret kan afprøves, røres ved, siddes på og ligge på inden bestilling.
Desuden kan man tage møbler og udstyr med rundt, og afprøve om det kan passe ind i det telt man har valgt.




Høj teknologi og små pakkestørrelser.
Eureka! Europe har deres fokus på funktion og pakkestørrelse, derfor bruger firmaet materialer af høj kvalitet og lav vægt.
Vi havde på forhånd bestilt et telt – The Grand BTC, til at tage med hjem, sammen med et par Helinox Chair One og de nye AirRest-SoftRest-Strecht liggeunderlag. Vi er meget imponeret over pakkestørrelsen. Tingene fylder ikke ret meget i vores lille Renault Clio, selvom vi har valgt et af de største familietelte i bomuld, som firmaet tilbyder.
Eureka! Europe har fokus på pakkestørrelse og vægt.
Hvis du er på ferie eller gennemrejse i Holland, er Centret et godt sted at besøge. se mere på nedenstående links.

Links:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar