11. august 2015

Mød Teltcampisterne: Læs om Michelle der elsker at købe nye telte og grej.

Michelle Klitgaard Jørgensen og familien elsker telte og udstyr, derfor har familien rigtig meget campinggrej med, når de tager på teltferie.


- Vi er både primitive - og luksuscampister alt efter situationen. Uanset typen skal udstyret være i orden. Det går vi ikke på kompromis med. Vi vil sidde godt, når vi hygger og spiser, vi vil ligge godt, så vi får en ordentlig nattesøvn, og ikke mindst vil vi have lækkert frisklavet mad. Vi har tre forskellige telte at vælge imellem. Teltene dækker forskellige behov. I foråret skal vi f.eks. til Le Mans i Frankrig, kun min mand og jeg, så der skal vi bruge et lille telt.
Tre telte luftes i haven.
- Der kommer ofte nye produkter på markedet, og da vi hele tiden er på udkig efter udstyr med nye smarte funktioner, sker der stor udskiftning i vores udstyr fra sæson til sæson. Teltfolket elsker også at dele ud af gode råd og gode idéer blandt ligesindede og så breder nyhederne om nyt og smart udstyr sig hurtigt som ringe i vandet. Teltudstyr er let at sælge brugt, så det gør ikke noget, at man skifter ud en gang imellem. Jeg handler både på nettet, i butikker og brugt.




- Teltlivet for os er stor frihed og fleksibilitet, frisk luft og hygge: Det er nærvær på en helt anden måde. I år skal vi ud at campere med et af de nye Air telte, hvor stængerne er lavet af luft. Det har givet lidt udfordringer med pladsen i bilen, fordi teltet fylder ret meget. Så lige nu kigger jeg efter nye liggeunderlag og grej, der fylder mindre. Teltet danner grundlag for mange gode samtaler og nye relationer.


Outwell SmartAir på pinsecamp.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar