23. februar 2017

Ferie for Alle - En mulighed for at se på telte, destinationer og udstyr.

Fredag den 24/2 2017 skydes den årlige feriemesse i Herning i gang. Her kan man traditionen tro kan få lov til at lade sig inspirere til alverdens rejser, og alle mulige rejseformer. Igen i år fylder campingdelen godt op i hallerne. 



Også i år er der udover det danske mærke Outwell i hal C, også besøg fra den engelske teltproducent Kampa i hal J. Vi har fået lov at smugkigge lidt på årets sortiment ved Kampa. På et virksomhedsbesøg i januar måned, hvor medlemmer fra Facebookgruppen 'Teltferie - Os med telt' var inviteret på virksomhedsbesøg ved Campingagenten i Nibe.

Virksomhedsbesøg ved Kampa's agent i Danmark

Besøget i Nibe var både lærerigt, informativt og spændende. Alle besøgende gik tilfredse derfra, med mere viden om teltene fra Kampa i bagagen. En af dagens sjovere indslag var Campingagentens valg af navn til familieteltene - 'Iglotelte', hvilket var til ret meget morskab for de fremmødte teltentusiaster. Igoltelte forbinder de fleste med noget helt andet end de kæmpestore moderne lufttelte, som Kampa også byder på i programmet.


 


De mindste i selskabet fandt på anden underholdning, mens de voksne snakkede om telte. Her er det gemmeleg mellem kasserne.


Mulighed for at se telte og udstyr.

Vil du også gerne kigge på de nye produkter fra flere udbydere af telte og teltudstyr, så er Ferie For Alle i weekenden et rigtig godt udgangspunkt.

Er du på jagt efter nye lamper og lanterne til telte, så har medlemmerne af Facebookgruppen 'Outwell Camping Club Denmark' fået et særligt godt tilbud, som du kan læse mere om ved at melde dig ind i gruppen.


En travl weekemd 

Familiern Hunskjær Hansen får sammen med Fam. Skov Hansen og Fam. Jørgensen en travl weekend med messebesøg, hvor vi både skal se på telte, rejsemål og udstyr. Deltage i alle de finurlige aktiviteter, som de forskellige udstillere har fundet på. Samt skrive lidt artikler og opslag her på bloggen. H.C. Hunskjær skal hele weekenden optræde med trial sammen resten af drengene fra Trialaction i hal C.

Kigger du forbi ses vi måske - du kan kende os på trøjerne. :-D


H.C. på Trialcyklen i Viborg Trial Klub. Foto: Jesper Lykke

Overblik over hallerne





Skrevet af: Janice Hansen

Links:

Ferie For Alle: http://www.ferieforalle.dk/
Trialaction: http://www.trialaction.dk/
Facebookgrupper:
https://www.facebook.com/groups/teltferie.osmedtelt/
https://www.facebook.com/groups/outwell.camping.club.dk/


Ingen kommentarer:

Send en kommentar