27. februar 2017

Glamping med DK Camp - Skrevet af Michelle Klitgaard Jørgensen

I anledning af Ferie For Alle i Herning har DK-Camp valgt at have fokus på glamping. Glamping er forholdsvist nyt, men vinder mere og mere frem i Danmark. Glamping står for store luksustelte som er indrettet ligesom et rigtigt hjem med rigtige senge, rigtige stole og borde mv. gerne kombineret med noget dyreskind for at skabe gammeldags Karen Blixen stemning. 



DK-Camp har nu indført konceptet på flere af deres campingpladser i Danmark,  og jeg fik en snak med Torben Frydenlund Rasmussen fra Camp Hverringe om konceptet. 

Torben Frydenlund Rasmussen fortæller, at det for mange handler om at komme tilbage til kerneproduktet: hygge og nærvær. Glamping er i den forbindelse med til ,at hype camping og tiltrække nye campister. Også campister som måske ikke er interesserede i campingvogns- og hytteferier.

Hos Camp Hverringe er det intet problem, at leje glamping-teltene ud. I højsæsonen udlejes de en uge ad gangen, og der er stor efterspørgsel. Teltene er særligt populære blandt singler, f.eks. singlekvinder, der er på tur med veninderne.

Sæsonen varer fra maj til september og der er varmeovne til rådighed i teltene ligesom der er køleskab mv.



De forskellige DK-Camp campingpladser har valgt forskellige løsninger. Teltene hos Camp Hverringe er kraftige bomuldstelte, der er bygget op med indvendige trævægge og udbygget med en træterasse. Der kan bo op til 8 personer i teltene.

Det udstillede glampingtelt til Ferie For Alle 2017 er et Nordisk Vanaheim bomuldstelt på 24 m2. Modellen er indrettet med to sovekabiner, en i hver ende, og et stort opholdsrum i midten. Det er blandt andet den model, der udlejes hos Bamsebo Camping og Sandskaer Strandcamping. Det er helt sikkert et must at prøve som teltcampist. Der er slet ingen tvivl om, at et glampingtelt skaber en helt særlig stemning.




Overvejer man sit eget glamping telt skal man ikke lade sig afskrække af størrelsen. Nordisk Vanaheim (og andre tipi-lignende telte) er forbavsende nemme og hurtige at slå op.

Tipi telte er forbavsende nemme at slå op.
Vil man gerne prøve et glampingtelt har DK-Camp pt. 7 campingpladser, hvor det er muligt at booke et telt. Det drejer sig om Bamsebo Camping, Truust Camping, Skyttehusets Camping, Ringkøbing Camping, MyCamp Trelde Næs, Sandskaer Strandcamping og Camp Hverringe.




Skrevet af: Michelle Klitgaard Jørgensen
'


Ingen kommentarer:

Send en kommentar