12. juni 2017

Mere Pinsetræf - af Michelle Klitgaard Jørgensen

Traditionen tro deltog vi i Pinsetræffet for Danske Telt -og Outwell entusiaster. Denne gang foregik turen på Sandager Næs Camping. Der var masser af aktiviteter for hele familien. 



Udover segway kørsel, badeland mv. havde de f.eks. gedeindhegning med de sødeste gedekid og snobrødsbagning. Generelt var det en rigtig fin campingplads med fine køkken- og badefaciliter. Samtidig lå den rigtig smukt helt ned til vandet. 


Selvom det var et pinsetræf med en masse andre teltentusiaster, var der rig mulighed for at tage på opdagelse på egen hånd.

Der var f.eks. et stort loppemarked inde i Assens, men når vi nu alligevel var på Fyn valgte vi at tage turen til vikingemarked på Raunsborg. Det var en stor oplevelse. Udover selfies med de kendte var der forskellige opvisninger med mennesker klædt ud som vikinger. F.eks. var der madlavning, visning af våben og forskellige slags håndværk fra vikingetiden. Det var også muligt at købe forskellige varer fra boder rundt omkring på pladsen. Udover Raunsborgs skønhedsprodukter var der boder med forskelligt håndværk, rav og delikatesser. Det lykkedes Mia at få taget billede både med Jimmy Lyngvild og Julie Berthelsen.




Kulminationen på weekenden blev en yderst intens dyst i stigegolf efterfulgt af hyggelig fællesspisning.

Vores lejr denne weekend var primitiv da vi kun var tre afsted og da min mand skulle bruge traileren var vi begrænset på pladsen. Lejren bestod derfor af en Robens Fairbanks tipi og et Outwell Hudson River S kombineret med en tarp.



Tak til alle deltagerne for en hyggelig og festlig weekend!




Skrevet af: Michelle Klitgaard Jørgensen





Ingen kommentarer:

Send en kommentar