9. juni 2017

Pinsetur, Segway og stigegolf

Traditionen tro mødtes vi i pinsen med en gruppe af nye og gamle bekendte fra vores teltgrupper på FaceBook. Denne forlængede weekend bød på godt vejr, masser af hygge og sjove aktiviteter.


Janice gi'r den gas på Segway
Pinsen blev i år tilbragt på Sandager Næs Camping ved Assens. Efter ankomsten fik vi stille og roligt teltet op i det gode vejr. Nogen mere stille og roligt end andre....

Glæden ved at have teenagere med på turen....

Lejren på plads

På Sandager Næs Camping havde ejerne sørget for at lukke et område af fra det ordinære bookingsystem, dermed var det muligt for alle, at komme til at ligge samlet på den samme vej. Vi kunne derfor bruge det grønne område mellem teltene til fællesområde. Deltagerne havde medbragt en skøn blanding af små og store telte, samt et dejligt mix af forskellige mærker.



Hyggelige stunder

Normalt bruger vi en del af vores pinsetræf på en kaffequiz, men i år valgte vi i stedet at arrangere en turnering i Stigegolf, hvor alle teltene fandt deres helt egen Champion i de indledende runder. Hver Champion gik så videre til semifinalen, hvor hver vejside kæmpede indbyrdes og fandt en vejsidefinalist. Det hele kulminerede i en finale, hvor vejsiderne sendte hver deres vinder op imod hinanden. Vinderen af tuneringen blev Jan fra 'Team Silberg', der vandt en flot Outwell picnicrygsæk, venligst sponsoreret af Outwell.



Dagen blev sluttet af med  fællesspisning i det gode vejr, hvor grillen blev tændt. Alle bidrog med lidt fra køleboksen, mens fællesindkøbt kød og pølser blev grillet på de mange små grill, deltagerne kunne bidrage med. Telthygge på højeste plan.


Pladsen bød gæsterne på anderledes aktiviteter

Campingpladsen havde i løbet af pinsen lavet forskellige arrangementer for at underholde børn og barnlige sjæle. Alle kunne købe sig en tur på Segway, mens børnene også kunne købe en tur i en badering spændt efter en speedbåd. Jeg valgte at prøve kræfter med Segway'en, og det lykkedes mig, trods et meget moderat tempo, at nedlægge adskillige kegler på banen.



Vores telt på turen

Som noget nyt er vi denne gang ikke taget afsted i 'lånte fjer', men med vort eget nyindkøbte Bear Lake 6 i polycotton. Teltet er udgået af sortimentet ved Outwell. Vi har valgt at skifte vores elskede Eureka! telt med dette telt fra Outwell, fordi pladsen i teltet begyndte at blive lidt for trang, efterhånden som vores børn er blevet til unge voksne, med venner og kærester, der også gerne vil med på turene.
Med en masse held er det lykkedes os, at finde både underlag, tæppe og sidetilbygning, der passer til teltet.



Efter første tur med det nye telt, er vi meget glade for at have byttet. Pladsen er generøs, indeklimaet er godt, og vi ville sagtens kunne være 6 personer i teltet. På denne tur var vi tre, og det var rent luksus. Det kraftige og faste gulv giver en god og tryg fornemmelse i forhold til regn og vand. Samtidig er det også gulvet, der giver teltet dets største ulempe, nemlig vægt og pakkestørrelsen. For at kompensere lidt for teltets pakkestørrelse, har vi ryddet en del ud i vores køkkentaske, så service og køkkengrej fylder mindre. Møblerne er også blevet justeret med lidt udskiftninger, for at få pakkestørrelser, der passer bedre ind i vores bil.

Et godt køb

Jeg har længe haft to sæt foldbare bøjler liggende i mit skab. Bøjlerne er imellemtiden udgået af sortimentet ved Outwell, Grunden til at de har ligget længe og ubrugte i mit campingskab hjemme, er fordi vi de seneste år ikke har haft et telt med bøjlestang. Med købet af vores Bear Lake 6 i år, har vi pludselig fået mulighed for at bruge vores bøjler. De er geniale og fylder ikke ret meget i vores køkkentaske.
Eneste fejl...... jeg skulle have købt et par pakker mere, da de ikke længere er i Outwell's sortiment. Vi i den anledning da gerne opfordre fabrikanten til genindføre både bøjler og telt i deres program.



Vi kommer gerne tilbage

Opholdet på Sandager Næs Camping har været herligt. Pladsen virker velholdt og hyggelig, ejerne er flinke og synlige. Alt i alt en campingplads, der er værd at besøge igen. :-)



Teltcamping ER bare hyggeligt!

Skrevet af: Janice Hansen

Links:
Campingpladsen:
https://www.sandagernaes.dk/

Grupperne på FB:
https://www.facebook.com/groups/teltferie.osmedtelt/
https://www.facebook.com/groups/outwell.camping.club.dk/




Ingen kommentarer:

Send en kommentar