28. februar 2016

FERIE FOR ALLE: 61.885 ferieglade besøgende

En rigtig interessant og inspirerende messe er slut. 61.885 gæster valgte at lægge vejen forbi ferie For Alle i Herning i weekenden.


Hele Familien Hansen kan melde om trætte fødder og hoveder fyldt med indtryk. Ideer til nye oplevelser er blevet samlet, nye kontakter er blevet knyttet og campinggrej er blevet bestilt. her får du en kort sammenfatning af sidste dag på messen.

Nyt smart opbevaringssystem

Ved campingudsalg.dk i hal J fandt vi dette smarte opbevaringssystem fra Meori. Systemet er slag foldekurve til opbevaring, der kan udbygges med køletaske, serviceholder og låg. Foldekurve fås et væld af farver, med og uden mønster. Meori vil i løbet af kort tid være at finde i webshoppen ved campingudsalg.dk

Vores faste gæsteblogger Tina Skov Hansen købte flere dele fra systemet med hjem, og vil lave et separat blogindlæg om systemet.



Foldbar kaffetragt

En af de ting teltcampister ofte ønsker ville fylde noget mindre er en kaffetragt. Emnet bliver ofte vendt i de to store Facebook telt-grupper, der er knyttet til Camping, Telt & Udstyr. Vi fandt denne type foldbare kaffetragt fra Camp 4, der bl.a. forhandles af Slagese Camping & Outdoor Center.

Teltgrupperne på Facebook finder du her:
https://www.facebook.com/groups/outwell.camping.club.dk/
https://www.facebook.com/groups/teltferie.osmedtelt/



Minuttræf og sengetest

En lille gruppe telt entusiaster valgte at mødes på standen til en kort minuttræf. Det er sjovt at møde mennesker, som man har kommunikeret med på Facobook gennem længere tid. Gruppen mødtes på Outwell's stand i hal C. Flere benyttede lige lejligheden til også kigge på telte og udstyr. Ole Madsen snuppede lige en lille lur og testede en kombination af feltseng og liggeunderlag.



Øferie som pakkerejser for campister

I hal H mødte vi firmaet camp2go.dk, der har specialiseret sig i pakkerejser til de danske øer. Pakkerejserne inkluderer færger og ophold på øerne. Turene går bl.a. til Fanø, Samsø og Læsø m.fl.

Camping, Telt og Udstyr besøgte Læsø i 2015. Du kan læse om turen her:
http://teltudstyr.blogspot.dk/2015/06/ls-sol-strand-tang-og-salt.html




Rigtige mænd og seje cykler

Flere steder rundt på messen kunne man opleve smarte, seje og anderledes cykler. Aktiv Camping Bryrup i hal H havde taget deres flotte orange Fat Bike med på standen som blikfang. De to 'Rigtige Mænd' Palle og Jonas kiggede forbi standen ved Trialaction i hal C. Trial drengene, der havde kørt med opvisning på standen hele weekenden, udfordrede de to rappe fyre til at prøve kræfter med deres sport. Jonas og Palle tog friske imod udfordringen og hoppede på trialcyklen. Palle viste også drengene, at hans sagtens kunne hoppe på baghjulet.



Her 'hopper' Palle fra Rigtige Mænd på baghjulet.


 Camping, Telt & Udstyr takker af fra Ferie For Alle 2016!



Skrevet af: Janice Hansen




Ingen kommentarer:

Send en kommentar