27. februar 2016

FERIE FOR ALLE: Nyt telt og lilla mænd

Helt som det plejer at være om lørdagen, var også denne lørdag, præget af utroligt mange besøgende på feriemessen i Herning.


Vi havde endnu en spændende dag på feriemessen i Herning, her får du et kort sammendrag over et par af de ting vi oplevede i dag.

Familier i mørket

I hal B kan man igen møde forskellige familier der camperer 'In the Dark' gennem hele messen. Familierne er en blanding af teltcampister, cykelcampister og campister i campingvogne. En familie bor f.eks. i en gennemsigtig vogn og fortelt.


Campingpas med i prisen

Vælger du at rejse ud med teltet i påsken, og booker du din ferie på en Elite Campingplads, så kan du modtage et campingpas gratis. Du finder Elite Camping og flere informationer i hal H.


Trial cykelsport

I den ene ende af hal C finder man forskellige spændende aktiviteter, som dykning, kajak, bueskydning og Trial cykelsport. Familiens yngste medlem Hans Christian deltager med Trialaction på deres stand, hvor en gruppe drenge viser sporten frem alle dagene. Her på aften nummer to, kan der meldes om trætte muskler og tilfredse miner fra sønnen.




Nordisk telte

Sammen med de interessante sportsaktiviteter 'Udeliv' i hal C fandt vi også to telte fra Nordisk.


Chrome og lilla mænd

Underholdningen spænder vidt på årets messe, lige fra frihedsgudinde og chrome i hal G, til lilla mænd og kvinder i hal M.




Team Rynkeby

I hal C samler Team Rynkeby ind til Børnecancerfonden.

 

Nyt telt til familien

Selvom man ikke lige mangler et telt, kan tilbud af og til være så gode, at det ville være helt absurd at takke nej. Således gik det også for os på denne dag nr. 2, og vi vandrede hjem med et fint lille Outwell Dusk 5, fra Outwell stand i hal C.



Vi siger tak for endnu en spændende dag!



Skrevet af: Janice Hansen
Fotograf: Viktoria Hansen



Ingen kommentarer:

Send en kommentar