26. februar 2016

FERIE FOR ALLE: Mættet af indtryk og ømme fødder.

Så blev messen i Herning - Ferie For Alle - skudt i gang. Temaet for årets messe er de amerikanske nationalparker, der i år kan fejre 100 års jubilæum.


Vi startede dagen med fælles morgenmad, prisoverrækkelser og åbningsceremoni. Med taler af bl.a. den amerikanske ambassadør H.E. Rufus Gifford, en entusiastisk mand med god energi.

Efter den officielle åbning, blev dørene åbnet til årets messe. Herunder for du et en kort gennemgang af dag 1.





Nye LED lamper og prisgaranti fra Outwell

Outwell har i år lanceret nye LED lamper Lednis, Sargas og Corvus. Tre lamper der næsten må komme på 'must have listen'. Outwell viser deres nyheder og giver prisgaranti på telte i hal C.




Stor Air polycotten telt fra Kampa

Croyde 6 AIR Classic er et stort og lækkert polycotton telt med luftstænger fra Kampa. Du kan se teltet i hal J.


Trætte fødder og små hvil

Når fødderne bliver trætte er det rart lige at prøvesidde lidt stole og teste lidt senge og liggeunderlag ved Outwell i hal C.


KRE-AKTIV ferie på Krakær Camping

Ønsker du en kreativ og aktiv ferie med familien, så har Krakær Camping lidt at byde på, med Action, Workshops, Spil, Mad, Natur og Hygge. Du kan høre mere om campingpladsen i hal H.


Underholdning og god stemning

God musik og store maskotter møder man overalt på messen. Her er det levende musik i hal H og en drage i hal M.

Telte i mange former og størrelser

Messen byder på campinggrej og telte i alle former og størrelser. Lige fra små toilet telte ved Kampa i hal J, til kæmpestore fortelte med faste vægge i hal H.


Farvekodet glas

Vil du spare på opvasken i ferien, så er det en god ide at købe farvekodet udstyr til familien. Her er det smarte nye glas i flotte farve. Vi fandt glassene i hal J ved HKS campingshop.


Fire Bloggere sige tak for i dag!

Klods-Jens nåede ikke med på det flotte gruppebillede, som blev taget ved Bryrup Camping i hal H, så vi indhentede ham på Odense's stand i hal C.




 Skrevet af: Janice Hansen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar