18. juni 2015

Mød Teltcampisterne: Marcel og Kirsten tager på vandreture med teltet som base.

Kirsten og Marcel Silberg elsker teltlivet, og tager på forskellige former for teltture, en af favoritterne er vandreture med både et lille og stort telt.

Kirsten og Marcel Silberg
- Vandreturene har indtil nu enten været med det store telt, som base i bl.a. de schweiziske alper, men nu har vi et 2 personers Robens telt, 2 Helinox stole og vores Trangia sæt med sprit, som vi gerne vil prøve at benytte på Vandreturene. Vi har flere gange vandret på Hærvejsmarchen, hvor man bor på herberg. Det er vigtigt, at vores oppakning ikke er for tung, så det er små og lette ting vi foretrækker, når vi vandrer.

Vi bruger det store Outwell SmartAir telt som base.
- Selv når vi tager på campingpladser med det store Outwell SmartAir telt, er vi er rimeligt minimalistiske. Vi bruger sjældent strøm og bruger Trangia’en med gas som køkken. Det at have så lidt, som muligt at holde styr på, og at være så tæt på naturen, giver os en følelse af afslapningen.

Vi foretrækker små lette ting, når vi vandrer.
- Vi har flere gange været på vintercamping i telt, både i sne, regn og rusk. Vi elsker bare udeliv, naturen og telt, som vi kombinerer med vores hobby - at fotografere. 




Links:

http://www.outwell.com/da-DK/Products/Tents/SmartAirTentCollection.aspx
http://www.haervejsmarchen.dk/




Ingen kommentarer:

Send en kommentar