24. juni 2015

Mød Teltcampisterne: Daniel og familien tester telte og udstyr.

Daniel Reuber og familien tager på teltcamping som Testfamilie for Outwell. Det betyder at familien tager på camping i teltudstyr, som de tester for fabrikanten.



- Vi startede vores teltliv med, at være tilhængere af det helt simple og primitive. Men er nok endt i en noget mere "luksuriøs" udgave, end først tænkt. Tingene udvikler sig med årene - mere vil have mere. Vi har fået ideer fra andre, vi har mødt, og har fundet ud af, at nogle ting, er rare at have - også på en primitiv telttur.


- Telt betyder ferie, frihed, fritid og familie. I en travl børnefamilie-hverdag, betyder både ferierne og weekendturene rigtig meget. I teltet er vi meget sammen på lidt plads. Det betyder vi laver en masse aktiviteter sammen, der i hverdagen er helt normale, men som i teltet bliver mere hyggelige og nærværende. Det kan være alt fra gåture, brætspil, og boldspil, til madlavning og opvask.

I 2014 testede familien et Outwell Kensington 6
- Som testfamilie er vores opgave at teste forskellige campingprodukter, og give feedback til producenten. Rent praktisk skal tingene prøves af og testes fysisk. Derudover så er der ting som emballage, instruktioner, informationer på produkterne, som der ligeledes skal gives feedback på. Det giver et spændende indblik i en verden af telt og grej, besøg i showroom, og deltagelse på messer.

Outwell Testfamilie på 'job'.

Bonusinformation: 

Outwell bruger testfamilier som en del af deres produktudvikling. Testfamilierne er private familier, der ikke er ansat i firmaet. Hver udvalgt familie tester udstyr i 2 år. 

Links:

http://www.outwell.com/da-DK/Products/Tents/RegencyTentCollection/Kensington6Tent.aspx






Ingen kommentarer:

Send en kommentar